In English

Oy Hacklin Hamiko Ltd

Hacklin Hamiko on kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja tullivarastopalveluihin erikoistunut yritys, joka täydentää Hacklinin logistiikkaverkostoa omalla erikoisosaamisellaan. Tarjoamme luotettavat logistiikkaratkaisut kansainvälisille vienti-, tuonti- ja transitokuljetuksille, joiden lähtö- tai määränpää sijaitsevat Pohjoismaissa, Euroopassa, Venäjällä & IVY-maissa tai Kiinassa.

Hacklin Hamiko järjestää rahtitoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla, sekä hoitaa ammattitaitoisesti laitteiden ja koneiden projektitoimituksia Venäjälle ja IVY-maihin. Tajoamme tuonti- sekä vientihuolintapalveluita Suomessa ja Venäjällä.

Hacklin Hamikolla on vankka kokemus rautatietoimitusten järjestämisestä EU:n, Kiinan sekä Venäjän ja IVY-maiden akselilla. Toimimme myös Venäjän rautateiden virallisena huolitsijana: Moskovassa sijaitsevalla tytäryhtiöllämme on suora yhteistyösopimus Venäjän Rautateiden kanssa.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Haminassa, Kotkassa, Helsingissä sekä Moskovassa ja Pietarissa.

Hacklin Hamikolla on AEO-valtuutetun taloudellisen toimijan status, ja meidät on myös hyväksytty TRAFI:n valvotuksi edustajaksi lentorahdin käsittelyssä.

Keskisuurena logistiikkayrityksenä Hacklin Hamiko pystyy tarjoamaan asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä logistisia ratkaisuja. Vahvan Euroopan, Venäjän & IVY-maiden markkinoiden osaamisen avulla pystymme varmasti tarjoamaan liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut.

www.hamiko.fi

Oy Hacklin Hamiko Ltd
Palokankaantie 6
49460 HAMINA

sales@hamiko.fi (myynti)       
info@hamiko.fi (huolinta)            

 

PROJEKTILOGISTIIKKA  KONSULTOINTI- JA TULLISELVITYSPALVELUT VENÄJÄLLÄ

Hacklinilla on vahva osaaminen ylisuurten ja painavien kollien maailmanlaajuisista kuljetuksista ovelta ovelle. Osana projektitiimiä, Hacklin Hamiko on erikoistunut Venäjälle ja IVY-maihin suuntautuviin projektilähetyksiin. Vahvuutenamme on mm. laitteiden, tuotantolinjojen ja kokonaisten tuotantolaitosten siirtämisen kuljetuslogistiikan suunnittelu sekä maahantuonnin toteutus.

Hoidamme projektilastien tarkastuksen, lastauksen, kiinnittämisen ja tuennan HaminaKotkan satamassa eli lähellä Venäjän rajaa sijaitsevassa projektilogistiikkakeskuksessamme.

Tarjoamme projekti- ja kappaletavaralähetyksille räätälöityjä konsultointi- sekä tulliselvityspalveluja Venäjällä. Hacklin Hamikolla on vankka kokemus venäläisen yrityksen pääomaan apporttina sijoitettavan laitteiston maahantuonnista.

 • Tulliselvityspalvelut Suomessa ja Venäjällä. Lastien toimitus tullattuna perille asti (DDP)
 • Vahva kokemus koneiden, laitteiden ja kokonaisten tuotantolaitosten kuljetuksesta ja maahantuonnista
 • Apporttitullauspalvelut Venäjällä
 • Vientiin ja tuontiin liittyvät konsultointipalvelut
 • Venäjälle suuntautuvien investointihankkeiden ja kaupankäynnin verosuunnittelu
 • Sertifiointi- ja arviointipalvelut

KAPPALETAVARAKULJETUKSET

Hacklin Hamikolla on vahva läsnäolo Venäjällä ja IVY-maiden markkinoilla (mm. Kazakhstan, Ukraina) sekä Pohjoismaissa. Yrityksemme tarjoaa luotettavat logistiikka-ratkaisut kappaletavaralastien toimitukseen kaikkialta maailmasta näille alueille sekä toiseen suuntaan. Vahvan ja osaavan edustajaverkoston avulla pystymme rakentamaan toimitukset myös Keski-Aasian vaativille markkinoille.

Järjestämme kappaletavaratoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla. Hoidamme pienempien tavaraerien erikoistoimituksia Venäjälle tullattuna perille asti (DDP), jolloin huolehdimme tavaran kuljetuksesta, tulliselvityksestä, sertifioinnista sekä kaikesta viranomaisasioinnista asiakkaamme puolesta.

VARASTOINTI

Hacklin Hamiko tarjoaa varastointipalveluja HaminaKotka satamassa (Haminan alue) vain 35 km:n päässä Venäjän rajalta. 

 • Varastokapasiteetti: 24 800 m2 omia varastoja, 4 200 m2 vuokrattuja tiloja ja
  29 000 m2 avointa kenttätilaa
 • Avointa kenttätilaa: 29 000 m2
 • Pitkäaikainen ja lyhytaikainen tullivarastointi
 • Osakuormien konsolidointi
 • Projektitavaran kontitus
 • Siirtokuormaus- ja välivarastointipalvelut
 • Projektilastien erikoistarkastus-, lastaus-, sidonta- ja tuentapalvelut
 • Monipuoliset lisäarvopalvelut
 • Tavarankäsittely-, lajittelu-, uudelleenpakkaus- ja merkintäpalvelut
 • Aidattu piha-alue, lämmitetty ja kylmä tullivarastotilaa
 • Mahdollisuus 8 rautatievaunun samanaikaiseen käsittelyyn varaston sisällä
 • Räätälöity varaston hallintajärjestelmä 

SATAMAHUOLINTA JA TULLISELVITYSPALVELUT

Hacklin Hamiko tarjoaa monipuolisia huolintapalveluja ja kuljetusasiakirjojen laadintaa kaikissa Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan pääsatamissa sekä Venäjällä (mm. Pietari, Ust-Luga, Novorossiysk ja Kaspianmeren satamat).

Tarjoamme kattavia tuonti- ja vientitullauspalveluita ja rahtiasiakirjojen laadintaa EU:n alueella, Suomessa, Venäjällä ja IVY-maissa. 

Yrityksellämme on myös vahva kokemus erityismenettelyjen käyttämisestä (mm. väliaikainen tuonti-, vientimenettely, sisäinen ja ulkoinen jalostus, tullivarastointi, jälleenvienti).

 

 

Etusivu / Toiminnot ja palvelut / Oy Hacklin Hamiko Ltd

© Hacklin Ltd 2010 • Oy Hacklin Ltd, Mäntyluoto (Port of Pori), Mäntyluoto, FI-28880 PORI, Tel. +358 2 628 2111, Fax +358 2 628 2220